BOGDAN GEORGESCU

Bookster este prima bibliotecă modernă pentru companii din România. Peste 250 de companii de top oferă angajaților acces la cele mai bune cărți din lume prin intermediul abonamentului la Bookster.
Bookster oferă celor 34.000 de abonați acces la peste 45.000 de cărți, articole, studii de caz și materiale video din domenii diferite, de la dezvoltare personală și profesională, la hobbyuri și beletristică. Serviciul de recomandare personalizată și livrare la birou este oferit exclusiv companiilor. Abonamentul la Bookster costă între 3 și 5 euro de persoană pe lună, în funcție de numărul total de angajați ai companiei.

Fondator la Novel Ventures 2011 până în prezent

Novel Ventures este un incubator de afaceri, unde analizăm și testăm idei inovatoare de afaceri, pe care să le implementăm apoi pe piața din România. Primele proiecte ale incubatorului au fost Teach for Romania, un proiect social, in domeniul educației și Bookster, o bibliotecă pentru companii.

Membru Young Presidents’ Organization (YPO)
2007 până în prezent
YPO este o organizație din care fac parte peste 20.000 de antreprenori, oameni de afaceri și directori executivi din peste 120 de țări; companiile pe care le conduc generează venituri anuale totale de 6 trilioane de dolari.
Managing Partner la Colliers International
1999-2010
Colliers International este una dintre cele mai mari fime de consultanță imobiliară din lume. În cei 11 ani în care am condus operatiunile din România, Colliers a devenit liderul pieței locale si a participat activ la dezvoltarea celor mai mari proiecte de birouri, centre comerciale, industriale și rezidențiale din tara. Prin departamentul de Consultanță și Evaluări, Colliers a fost implicată în privatizarea unor importante companii de stat, precum Petrom, BCR, Banca Agricola, BancPost, Distrigaz, Electrica etc.

În această perioadă, veniturile companiei au crescut de 60 de ori, de la USD 500.000 in 1999 la USD 30.000.000 in 2007, iar echipa a crescut de la 12 oameni pana la 120. Între 2000 și 2008, Colliers România a fost în permanență printre cele mai performante birouri dintre cele peste 200 de sucursale Colliers la nivel global și am câștigat de 5 ori premiul Managerul Anului în Europa.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.