CĂTĂLIN OLTEANU

Commercial Director, ALD Automotive România.

Catalin Olteanu este Director Comercial al ALD Automotive Romania din ianuarie 2015, fiind responsabil cu strategia comercială și portofoliul de clienți, cu dezvoltarea activităților de vânzare a serviciilor companiei, previzionarea vânzărilor, managementul bugetului și al resurselor. De asemenea, este responsabil cu identificarea noilor oportunități în piață și cu dezvoltarea unor noi produse si canale de vanzare.

Catalin Olteanu are o experiență de peste 14 ani în domeniul financiar-bancar activând în poziții de sales și marketing în companii internaționale de renume: GE Money, Citibank, Raiffeisen Leasing și Societe Generale.

Ultimii 9 ani de activitate în Grupul Societe Generale au reprezentat o consolidare a experienței acumulate în dezvoltarea canalelor de vânzare dedicate produselor de finanțare auto (credite auto și leasing). În poziția anterioară de Director Comercial Adjunct al BRD Finance IFN SA – GSG a fost responsabil cu dezvoltarea unei rețele comerciale la nivel național, cu semnarea și implementarea parteneriatelor cu Peugeot, Citroen, Toyota, General Motors, Dacia, Renault și Nissan. De asemenea, a dezvoltat campanii de promovare prin diverse canale media cu GM Romania, RCI Romania, Radacini Motors, Eurial Invest, Tiriac Auto, GTT, Toyota Romania, Autonet, BDT, Hyundai Romania, Trust Motors, Euromaster, Mol Romania etc. În plus, Cătălin Olteanu a inițiat și a implementat proiecte de colaborare în privința finanțării auto în cadrul grupului intre BRD-GSG, BRD Finance, BRD Sogelease si ALD Automotive.

ALD Automotive este lider la nivel global pe piețele de leasing operațional full service și management de flotă. Cu o prezenţă geografică in 40 de tari, expertiză aprofundată în diferitele domenii în care activează, o abordare inovativă și o recunoscută calitate a serviciilor, Grupul ALD Automotive este un jucător important pe piața internațională, cu poziții puternice confirmate de-a lungul timpului.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.