CIPRIAN GAVRILIU

Ciprian s-a alăturat echipei Deloitte în 2004, implicându-se în numeroase proiecte de consultanță fiscală. Are o vastă experiență în fiscalitate internațională și prețurile de transfer asistând numeroase companii naționale și internaționale.

În domeniul prețurilor de transfer, Ciprian a oferit asistență fiscală companiilor din sectoare diverse: energetic, petrol și gaze, producători de produse alimentare, retail, telecomunicații, media, imobiliar și servicii bancare.

Ciprian a oferit asistență în pregătirea documentațiilor de prețuri de transfer și pentru justificarea tranzacțiilor viitoare, a oferit asistență clienților în vederea obținerii Acordulului de Preț în Avans (APA), precum și în timpul controalelor efectuate de autoritățile fiscale. Totodată, Ciprian are experiență în restructurarea de activități.

Ciprian este membru al Camerei Consultanților Fiscali din România, membru al Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați și al Camerei Auditorilor Financiari din România.

A participat la conferințe naționale și internaționale și din 2009 este organizatorul programului Deloitte Transfer Pricing Academy.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.