CIPRIAN LADUNCA

Peste 20 de ani de experiență ca Director Executiv, în domeniul managementului financiar și activitate de Consultant Senior în cadrul unei companii de consultanță Big4. Membru al consiliului director și președinte al comitetelor de audit pentru asigurări, pensii private, consultanță, aviație civilă și ONG-uri.

Country CFO și CEO adjunct la Metropolitan Life, care face parte din MetLife Group (fostă Alico și AIG Life), ocupându-se constant de analiza profitabilității investițiilor, creșterea sustenabilă și profitabilă a afacerilor, fuziuni și achiziții și având totodată cunoștințe solide în domeniul guvernanței corporative. Deține conexiuni solide în rândul specialiștilor din guvernanța corporativă, ONG-uri, finanțe, impozite și domeniul juridic.

Experiență relevantă în calitate de Consultant Senior KPMG – FCMG, consultanță, echipament IT, aviație civilă și catering aerian, furnizare și depozitare combustibil. CFO interimar, contabilitate, audit parțial și operațiuni de verificare prealabilă (due diligence).

În trecut, Ciprian a fost Director non-Executiv, Președinte al Comitetului de Audit, Compania Națională de Transporturi Aeriene TAROM, organizație de peste 2000 de angajați.

IMPLICARE ÎN COMUNITATE

Membru al consiliului director al United Way Romania și MetLife CSR Executive Lead pe România. În calitate de CSR Executive Lead, Ciprian a susținut constant investițiile în programele CSR, rezultatul fiind facilitarea a peste 1 milion de dolari în programe locale de CSR, în 2015 și 2016. Ciprian a facilitat programul CSR ,,Alături de tine”, care a primit premiul pentru ,,Cel mai bun program CSR intern din 2016” la Gala Oameni pentru oameni, organizată de ARC (Asociația pentru Relații Comunitare) și AmCham.

EDUCAȚIE

• Life Management Institute, Atlanta, SUA
• Certificat profesional în management, Open University Business School, Marea Britanie
• Membru al Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România
• Absolvent Finanțe, Bănci și Contabilitate, ASE

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.