CLAUDIA STAN

Claudia are o experiență de peste 15 ani în domeniul resurselor umane atât în zona de consultanță cât și ca practician de resurse umane.

Din anul 2012, Claudia coordonează echipa People and Change din cadrul funcției People Services la KPMG, oferind asistență în resurse umane clienților, în arii precum: Managementul Talentului, Optimizarea funcției de Resurse Umane, Recrutare și Selectie, Managementul Performanței, Dezvoltare organizațională sau Training.

Înainte de a se alătura echipei de consultanță în resurse umane, a avut o serie de roluri de practician în resurse umane la KPMG, cel mai recent fiind cel de HR Business Partner, unde era responsabilă de implementarea strategiei de Resurse Umane la nivelul funcției de Audit din KPMG.

Claudia este expert autorizat în metodologia SHL cu privire la Centrele de Evaluare si testare ocupațională, în metodologia de diagnoza culturală Human Synergistics, este Formator și Manager de Proiect certificat ANC.
Managementul Talentelor și Mobiltatea îi sunt subiecte dragi Claudiei, atât din perspectiva consultantului cât și din experiența personală a unei detașări internaționale în UK.

 

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.