DANA POPA

Cu o experiență de peste 15 ani în resurse umane Dana și-a început cariera în zona de consultanță pentru o scurtă perioadă de timp, continuând apoi ca practician și manager de resurse umane în mai multe companii.

În prezent, Dana coordonează din poziția de Manager de Resurse Umane, echipa de HR din REWE Romania (divizia Penny Market) asigurând buna funcționare a proceselor de HR și dezvoltând o mulțime de proiecte pentru a crește performanța și engagementul angajaților.

Înainte de aprilie 2012 Dana a ocupat o funcție similară în Snack Attack, un business romano-britanic de mare succes în anii 2000 în cadrul căruia a construit întregul sistem de resurse umane, pornind de la politici și proceduri specifice și până la sistemele de bonusare în funcție de performanță. De altfel, încă de la sfârșitul anilor ’90 Dana s-a alăturat mai multor companii antreprenoriale, de distribuție și producție, pentru fiecare dezvoltând instrumentele specifice zonei de HR și construind echipe. Succesul i-a fost asigurat de relația deosebită pe care a reușit să o dezvolte cu echipele de management și de o foarte bună cunoaștere a businessului.

Dana deține un Certificat Professional în Management, o acreditare internațională în Consiliere Profesională, precum și competențe în zona de Leadership și de Management al Performanței. Este absolventă a Facultății de Psihologie din Cluj Napoca, cu specializare în Psihologia Muncii și Psihologie Industrială.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.