DRAGOȘ VÎLCEANU

Dragos Vilceanu este Presedintele ABI – Asociatia Brokerilor Imobiliari, fondatorul Scolii de brokeri imobiliari, proprietarul Imobiliare.NET si a celui mai cunoscut software CRM dedicat pietei imobiliare (Pitagora.com.ro). Este o persoana cu vasta experienta in domeniul imobiliar, atat in calitate de furnizor de servicii dedicate agentiilor si dezvoltatorilor imobiliari, cat si ca jucator important in piata imobiliara, fiind specializat in tranzactii pe segmentul rezidential/terenuri si executari silite.

Din pozitia de presendinte ABI, militeaza pentru transparentizarea pietei imobiliare, pentru un mediu concurential sanatos si pentru recunoasterea pietei imobiliare ca locomotiva a cresterii economice a Romaniei pe baze solide si durabile.

Fin cunoscator al mecanismelor imobiliare, este un critic acid al derapajelor legislative ale autoritatilor si un sustinator al tuturor initiativelor care ajuta ca piata imobiliara sa functioneze in mod natural, in spiritul liberei concurente si cu interventii prudente din partea statului.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.