INGO NISSEN

Ingo Nissen s-a născut pe 16 septembrie 1955, în Weissenfels/Saale, Germania. Actualmente este membru al consiliului de conducere al companiei Sierra Developments România și Managing Director în România.

Dr. Nissen deține un masterat în construcții, obținut la Technische Universitat Braun-schweig, Germania, în 1982. Între 1982 și 1987, Dr. Nissen a fost doctorand la Universitatea Tehnică din Munchen, obținând titlul de doctor în Construcții Masive. De asemenea, a predat teoria construcțiilor masive, la aceeași universitate.

Din 1987 până în 1989 a fost implicat în calculele aferente construirii noului aeroport “Franz-Joseph-Strauss” din Munchen. În 1989, a trecut la departamentul de cercetare și dezvoltare din cadrul Dyckerhoff und Widmann AG, iar în 1990 s-a mutat la Philipp Holzmann AG, în calitate de site manager.

Din 1992, Mr. Nissen a început să lucreze ca Project Manager la DAL-Bautec și în scurt timp a fost promovat, devenind Membru Adjunct al Consiliului Administrativ. În 1997, a început să lucreze ca Technical Leader în cadrul departamentului de Project Development al WestProject & Con-sult GmbH, în Germania, unde a început dezvoltarea Shopping Centre. Lucrează la Sierra de la începuturile companiei în Germania, în 2000, mai întâi ca manager de dezvoltare, iar din 2006 ca membru al consiliului de conducere al Sierra Developments Germania.

Din februarie 2008, a acceptat provocarea de a ocupa postul de Managing Director și membru al consiliului de conducere al Sonae Sierra in Romania.

 

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.