MARTINE DRAULLETTE

Martine Draullette este expert contabil autorizat (Certified Public Accountant) și a absolvit un MBA în Audit Financiar și Contabil de la ESSEC Business School din Franța.

Martine Draullette și-a început cariera la PriceWaterhouse în 1984, în Franța și Marea Britanie, unde a avut contact cu sectorul farmaceutic din poziția de manager senior responsabil pentru subsidiarele Roche și BMS din Franța.

Cariera lui Martine Draullette în cadrul Grupului Roche a început în 1996, când a fost numită Head of Accounting, Reporting and Manufacturing Controlling. Subsidiara Roche din Franța este a doua din Europa, cu vânzări anuale de peste 1,3 mld euro.

Începând cu octombrie 2003, a fost numită Finance Director al Roche Franța. În această perioadă, responsabilitățile sale au cuprins activitățile de finanțe, taxe, achiziții, cercetare de piață și eficacitatea echipelor de vânzări precum și un rol de coordonare și supervizare a activităților IT ale subsidiarei. În această poziție, Martine Draullette a fost și membra a Pharma Medicines Finance Leadership Team, împreună cu directorii financiari regionali.

Martine Draullette este General Manager al Roche România începând cu iunie 2015.

Martine Draullette este căsătorită și are doi copii. Îi plac drumețiile și activitățile în aer liber, lectura și timpul petrecut cu familia.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.