NADIA BADEA

Nadia Badea are o experiență de peste 15 ani în domeniul resurselor umane, parțial completată cu funcțiunea de consilier jurudic și compliance officer.

Din anul 2011, Nadia coordonează departamentul de Resurse Umane din cadrul 3M România oferind direcția strategică, în arii precum: Managementul Strategic al Talentelor, Recrutare și Selectie, Managementul Performanței, Dezvoltare organizațională, Compensatii si Beneficii.

Începând cu anul 2016, Nadia a preluat un important rol regional în calitate de HR Business Partner pentru cel mai mare grup de business 3M – Grupul Industriale și de asememea rolul extins de HR Manager pentru regiunea de Sud Est a Europei având în subordine coordonarea departamentului de resurse umane și adminsitrativ pentru țările din această regiune.

Înainte de a se alătura echipei 3M, Nadia a lucrat în calitate de HR coordinator și ulterior HR manager, pentru alte companii multinaționale de renume (Zublin, Henkel, Air Liquide).

Mobilitatea într-o corporație multinațională este un capitol esențial în ceea ce privește managementul talentelor și definirea unei cariere internaționale de succes.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.