SPECIAL GUEST: KATHRIN KÖSTER

Kathrin Köster este profesor în cadrul programului de Leadership și Management Internațional al Universității Heilbronn din Germania și fondator Köster + Partner. A fost un agent al schimbării încă din perioada adolescenței. În căutarea răspunsurilor despre sensul vieții, a călătorit în China și Japonia pentru a studia alte culturi, filosofii și a cunoaște alte limbi străine. Mereu a fost determinată să schimbe perspective și să capete experință din provocări noi și nefamiliare.

Kathrin are experiență de lucru în Asia, America de Nord și în diferite părți ale Europei. Fiind una dintre puținele femei de origine străină, aceasta a avut un rol de conducere în cadrul Sony Corporation. S-a angajat într-un rol de conducere a schimbării la Sony Ericsson. A fost o provocare dificilă să unească două companii din culturi naționale cu totul diferite și culturi corporative distincte. În calitate de vicepreședinte în cadrul departamentului de Cercetare și Educație al Universității Heilbronn, Kathrin determină schimbarea prin înființarea unei noi entități juridice pentru educația continuă.

În 2004, Kathrin și-a înființat propria organizație Köster + Partner pe baza conceptului de Responsabilitate Socială Individuală ISR. Köster + Partner ajută liderii și organizațiile să ia în considerare dezvoltarea durabilă. Accentul este pus pe echilibru și rezistență ca o bază solidă pentru agilitate și inovație – cu motto-ul de a aduce mai multă fericire la locul de muncă.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.