SPECIAL GUEST: STUART HARDY

Stuart se descrie drept ,,Human Engineer”, fiind recent menționat la Festivalul Creativ de la Cannes printre cei mai importanți 100 Influenceri Creativi din lume. Este Director al programului de Executive Education din cadrul Berlin School of Creative Leadership.

Principalul său obiectiv este să sa se asigure că inovația și cele mai recente concepte din afacerile de mare performanță sunt integrate în programele de dezvoltare creativă ale Școlii din Berlin.

De-a lungul carierei sale, Stuart a urmărit să atingă excelența, încă de când s-a pregătit pentru a deveni profesor. A studiat Artele Creative la universitate și, de peste 25 de ani, activează în liga întâi în domeniul dezvoltării oamenilor la nivel internațional. Stuart a fost pionier în introducerea ,,învățării experențiale” în anii 1990.

Abilitățile sale speciale se centrează pe gestionarea emoțiilor de grup la nivelul corporațiilor. Are o gamă vastă de clienți și a lucrat cu un spectru larg de companii din top Fortune 500, generând perspective unice cu privire la provocările întâmpinate de liderii creativi de astăzi. S-a concentrat, în special, pe Human Change Management sau Change Leadership, cum preferă să îl numească.

A conceput sisteme de referință și abordări Human Change Leadership pentru câteva companii globale, printre care: General Motors, VW Gedas, T-Systems, Bosch, Bayer și SAP, jucând un rol esențial în crearea Telekom Navigator, care a primit Certificarea Universității Cranfield
University, pe lângă conceperea și conducerea intervențiilor consultative vizând schimbarea, în întreaga lume, din Iran, până în SUA și China. Principalul său interes este felul în care Change Leadership-ul determină valoarea inovatoare.

În ultimii 2 ani a lucrat mult în Brazilia, Orientul Mijlociu și Orientul Îndepărtat, concepând și livrând intervenții de tip leadership creativ pentru o serie de companii din diverse sectoare. Activitățile lui Stuart au fost promovate la BBC, ITV și televiziunea germană, iar articolele sale au fost publicate în revistele europene de afaceri. Metodologiile sale sunt certificate de Universitatea Cranfield, fiind un mentor extrem de căutat de către directorii de top din domeniu.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.