TEO MIGDALOVICI

În calitate de Ambasador Cannes Lions Ambassador în România, TEO MIGDALOVICI este una dintre cele mai influente figuri, motivând, instruind și reformând domeniul creativ de-a lungul ultimului deceniu. Ca recunoaștere a contribuțiilor sale, organizatorii festivalului i-au acordat argint la categoria Cel mai Pasionat Ambasador Cannes, în 2013.

“Creativitatea este una dintre elementele identitare ale României contemporane”, si aceasta perspectiva se reflectă în toate proiectele sale internaționale. Ea îndeplinește, astfel, munca unui veritabil diplomat pentru reputația României în străinătate. Cel mai recent proiect, #LadiesFirst, e o convingătoare confirmare.

Deoarece crede în potențialul creativ al României, Teo Migdalovici a lansat in urma cu 12 ani The Alternative School, un program MBA premiat la nivel internațional, ai cărui studenți și absolvenți continuă să obțină rezultate remarcabile (aur, argint, distincții de merit sau Grand Prix-uri).

Brand Leadership Award, Global Super Achiever Award, Private Diplomacy Award, European Excellence Award și Stevie Award sunt doar câteva dintre distincțiile acordate cărților, proiectelor sale de cercetare sau educaționale. Datorită modului in care interpretează informațiile accesate la festivaluri de creativitate unde merge de peste 18 ani, ea este constant invitată să participe, în calitate de keynote speaker, la evenimente business exclusive, centrate pe marketing, comunicare, branding și inteligența emoțională.

Atunci când nu se implică în arta subtilă a promovării domeniului creativ românesc în străinătate, Teo este terapeut de business, coach și strateg de branding personal la MEALCHEMY.COM, o platformă complexă, care conferă expresivitate imaginii publice a antreprenorilor remarcabili, profesorilor de business internațional, membrilor juriilor festivalurilor de primă mână sau creativilor rebeli.

 

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.