VALENTIN IORDACHE

Cunoscut mai ales ca unul dintre cei mai buni comunicatori din zona instituțiilor publice, Valentin Iordache este și un reputat specialist și consultant, recunoscut internațional, domeniul aviației civile.

Are o experiență de peste 20 de ani în aviație, și, din 1998, ocupă constant poziții de top în managementul Aeroportului Henri Coandă, iar ulterior al Companiei Naționale Aeroporturi București (CNAB). Din 2001 este și purtător de cuvânt al companiei.

Este doctor în inginerie industrială și primul român (și unul dintre primii zece europeni) care au obținut certificarea International Airport Professional acordată de Organizația Aviației Civile Internaționale (ICAO) și Consiliul Internațional al Aeroporturilor. Este membru al mai multor grupuri de lucru din aviația civilă, expert și consultant internațional ICAO pe linie de management și dezvoltare aeroportuară.

Este unul dintre principalii organizatori ai unor evenimente de mare amploare: Summit-ul NATO și Sommet-ul Francofoniei – activități de aeroport – organizate la București, Otopeni Air Show și Bucharest Air Show (2009-2016), dar și finala UEFA Europa League din 2012.

De asemenea, conduce echipa care organizeaza toate evenimentele de promovare a CNAB, inclusiv la forumurile și târgurile internaționale de specialitate.

 

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.