VIOLETA BALINT

HR Manager, SENNHEISER.

Violeta are o experiență de 14 ani în resurse umane, desfășurându-și activitatea  în companii multinaționale germane și franceze. Este absolventă a Facultății de Litere din Sibiu, specializarea română-franceză și poate spune că meseria a ales-o pe ea și nu invers, în 2004 când a primit propunerea de a prelua întreg procesul de recrutare și selecție al firmei SOMAREST din Sibiu. Anii următori au adus-o la Brașov unde a desoperit ce înseamnă resursele umane în industria automotive.  A lucrat exclusive în domeniul industrial/producție, deoarece îi place să fie aproape de “produsul final” ca HR Manager pentru Draexlmaier și Hutchinson.  Experiența sa acoperă toate procesele de resurse umane însă este pasionată în mod special de strategiile de HR și de tot ce ține de aria dezvoltării competențelor angajaților.

Din luna martie a acestui an, a acceptat provocarea de a face parte din echipa de start a Sennheiser Brasov ca și HR & Plant Deputy Manager, un greenfield german, unul dintre liderii mondiali în producția de căști, microfoane și echipamente de sunet.  A fost fascinată încă de la primele discuții de cultura lor organizațională foarte orientată către oameni și dezvoltarea acestora, însă și de oportunitatea pe care i-au oferit-o de a face nu doar strategie și implementare de politici HR ci de a-și extinde orizontul către ceea ce înseamnă construcția și demararea activității într-o fabrică nouă.

Îi place să lucreze cu oamenii, să le simtă energia, să descopare ce stă în spatele aparențelor. De asemenea, îi place să creadă că prin prisma meseriei a pus măcar o jumatate de cărămida în dezvoltarea oamenilor din jurul său.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.