VIRGINIA PĂUNA

Virginia este lider de proiect pentru Aon Best Employers Study, sondajul de engagement organizat de Aon Hewitt la nivel global de 20 de ani. Virginia coordonează proiectul în România pentru al 5-lea an consecutiv.

Concluziile studiului furnizează, alături de informații interne despre percepția angajaților, și posibilitatea de a obține o comparație cu alte companii participante din România. În baza rapoartelor oferite de studiu, companiile pot lua măsuri pentru îmbunătățirea indicatorilor analizați, care ar putea contribui la îmbunătățirea rezultatelor generale ale companiei.

Virginia are mai mult de 9 ani experiență în domeniul resurselor umane, fie că vorbim de implicarea și satisfacția angajaților, fie că vorbim de planuri de beneficii pentru angajați, și aduce valoare prin planurile dezvoltate împreună cu companiile pentru care a oferit sprijin.

Este pasionată de fotografie, și acesta este unul din motivele pentru care Virginia are capacitatea de a aborda orice situație dintr-o perspectivă creativă, dar cu o mare atenție la detalii. Iubește oamenii și îi place să călătorească, să învețe ceva nou de la fiecare experiență pe care o trăiește.

 

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.