2018.07.10 Articole

Authentic Leadership, ediţia 2018 – Steve Jarding (Harvard University) revine în România

Steve Jarding, Profesorul Anului în 2016 la Harvard Kennedy School, vine vara aceasta din nou în România, în cadrul evenimentului “Authentic Leadership 2018”, organizat de RISE Consortium. Ca și anul trecut, BusinessMark se alatura proiectului in calitate de partener.

Steve Jarding este unul dintre cei mai renumiţi profesori de la Universitatea Harvard, iar cursul său este probabil cel mai popular la universitatea americană. Steve Jarding este recunoscut ca fiind unul dintre experții de top la nivel mondial în comunicare, managementul campaniilor electorale şi leadership strategic. Nouă dintre foştii săi studenţi au fost candidaţi la președinţie sau la funcţia de prim-ministru în diverse ţări ale lumii.

Steve Jarding este CEO-ul şi fondatorul grupului internaţional de consultanţă politică SJB, care a lucrat pentru candidaţi din 22 de ţări şi 5 continente şi coautorul cărţii “Foxes in the Henhouse” (2006, Simon & Schuster). În 1996 revista Roll Call l-a inclus în topul celor mai influenţi 50 de oameni din politica de la Washington, iar în 2002 New York Times l-a descris drept un „strateg deştept şi agresiv (…) care câştigă curse electorale acolo unde te aştepţi cel mai puţin”. Cariera sa prestigioasă numără zeci de astfel de victorii pentru diverşi guvernatori din Statele Unite.

Cursul de leadership strategic pe care îl va susține este menit să formeze noi lideri cu inițiativă și impact, care să aducă o contribuție pozitivă comunității în care trăiesc. Steve Jarding susţine că misiunea sa este să-i determine pe adevăraţii lideri să se implice pentru a schimba în bine această lume.

Steve Jarding este totodată Senior Advisor al RISE Consortium, o platformă globală de investiţii care îşi propune să contribuie la dezvoltarea României: pe de o parte, prin servicii complete de consultanţă, asistenţă, analiză şi suport pentru investitorii străini care vor să investească în România, iar pe de altă parte, pentru companiile locale care vor să-şi extinde operaţiunile în străinătate.

Evenimentul “Authentic Leadership 2018” va avea loc în Bucureşti, în data de 20 iulie, iar înscrierile se pot face aici. 

Material de opinie semnat de
  • yass

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.