Despre noi

Organizăm evenimente cu impact care te conectează la know-how valoros și la acei profesioniști care îți împărtășesc valorile.

Dacă ești în căutarea unei echipe profesioniste care să organizeze evenimente B2B, suntem alături de tine, pas cu pas. Poți conta pe experiența noastră în consultanță, suport în crearea și implementarea conceptului de eveniment, în managementul evenimentului de la creație, logistică, producție și până la optimizarea eficientă a bugetului.

De ce să alegi evenimentele Business Mark?

Riguroși în selecția conținutului

Alegem cu mare grijă subiectele și mai ales conținutul pe care îl aducem. Construim evenimente pe principiile utilității, corectitudinii și relevanței, cu o amprentă reală în dezvoltarea echipelor și a companiilor din diferite industrii și arii profesionale.

Relevanți, din 2013

Evenimentele noastre țin cont de realitatea pieței, sunt ancorate în problemele pe care fiecare industrie le întâmpină, au la bază un conținut puternic la nivel de tematică, implică toți jucătorii importanți dintr-un anumit sector, pentru o perspectivă globală și corectă și angrenează persoane relevante din segmentul vizat.

Ești în companie bună

Calitatea comunității și potențialul de conectare cu profesioniști pentru colaborări sau schimb de idei și informație este una dintre prioritățile noastre. Mai mult lucrăm activ în a menține laolaltă, în timp, oamenii valoroși.

Online & offline

Organizăm evenimente cu tradiție în București, dar și în orașe precum: Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța, Brașov și Iași. În ultimii ani, organizăm și evenimente online, cu echipe tehnice specializate pentru o experiență cât mai captivantă și prietenoasă.

Responsabilitate Socială

BusinessMark investește în inițiative de responsabilitate socială pentru a face din România un loc mai bun pentru generații viitoare.

Până acum am susținut inițiative din domenii precum:

Educație

Fie că vorbim despre dezvoltarea profesională sau promovarea educației antreprenoriale, ne dorim să oferim tinerilor mediul în care să poată progresa.

Mediu

Ne implicăm în activități ce au rolul de a proteja mediul înconjurător, care contribuie la reducerea poluării și promovează energia verde.

Sport

Credem într-o Românie activă și sănătoasă. Susținem sportivii români și îi încurajăm în drumul lor către performanță.

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.