2018.09.13 Articole

Compania Facilities Management Services previzionează o creștere de 115% a cifrei de afaceri în 2018

Facilities Management Services (FMS), compania fondată de omul de afaceri, Lucian Anghel a crescut de la o cifră de afaceri de 465,000 EUR în 2017 la peste 1,000,000 EUR în 2018. Compania este un furnizor național de produse și servicii de facility management (care include operațiuni, mentenanță și administrare) bazate pe inovație și tehnologii noi. Comapnia are un portofoliu de clienți din care fac parte CTP, NEPI, MedLife, Immofinanz, Liziera, Mega Image, Grand Phenicia, TH Top Hotels, Albalact, Stihl, Secom, Pro TV.

„Evoluția FMS a fost una organică, centralizând valorile noastre – integritate în respectarea angajamentelor, inovației și a respectului față de clienții și colegii noștri. Ne îndreptăm atenția către dezvoltarea afacerilor pe termen lung și ne dorim să construim o bază solidă pentru dezvoltarea companiei noastre. „Digitizarea și inovația sunt ingredientele care au susținut evoluția noastră, iar creșterea companiei noastre este susținută de implicarea colegilor noștri în atingerea scopurilor lor și a spiritului lor intraprenorial „, spune Lucian Anghel, CEO și fondator al FMS. 

Echipa FMS a crescut de la 24 de specialiști în 2017 la 34 până în prezent, cu un estimat mai mare de 50 de noi angajați până la final de an. Compania s-a relocat de curând într-un sediu nou care oferă spațiul necesar unei echipe în expansiune accelerată, precum și spațiul potrivit pentru instruirea personalului.

“Încă de la început, FMS a investit în oameni printr-un proces continuu susținut de programe de formare profesională dezvoltând un cadru motivațional care să asigure retenția angajaților. Suntem convinși că cheia succesului în viitor va fi nivelul de pregătire și competența tehnicienilor noștri. Vedem deja rezultatele acestor programe și putem vorbi despre o echipă de specialiști în facility management”, spune Alexandru Miculaș, Head of Facilities Management.  

De mai bine de 15 ani, Lucian Anghel Services a dezvoltat și perfecționat echipe, metode și concepte în domeniul facility management. Experiența noastră profesională face posibilă furnizarea unei game complete de servicii de asistență pentru administrarea, operarea și întreținerea clădirilor și a instalațiilor industriale. Abordarea noastră este una flexibilă, dar se bazează și pe reguli și proceduri bine stabilite.

„Sectorul de facility management este extrem de dinamic și am ajuns în poziția de vârf unde suntem astăzi pentru că ne-am concentrat pe calitate și eficiență cu o forță de muncă care se află într-un proces continuu de specializare și calificare”, spune Claudiu Bardaș, Operations Manager. 

În ultimul an, piața de gestionare a facilităților a văzut și încă mai vede multe restructurări și redistribuirea portofoliilor de clienți, în special în zonele logistice, comerciale și de birouri. Un accent deosebit se pune pe eficiență, calitate înaltă la costuri reduse și respectarea acordului privind nivelul serviciilor. Recrutarea de personal specializat la un cost redus este o provocare, deoarece costul forței de muncă reprezintă peste 70% din costurile gestionării facilităților. Digitizarea este următoarea provocare.

* * *

Despre compania Facilities Management Services

Fondatorul companiei, dipl. Lucian Anghel, are experienta in procesul de operațiuni si intretinere a cladirilor, cumuland mai mult de 3.000.000 de metri patrati in Romania. Experiența acumulată de peste 15 ani în facility management a dus la înființarea acestei companii cu ajutorul căreia clienții beneficiază de un furnizor național de produse și servicii de operare și întreținere bazate pe un model de afaceri inovator și pe tehnologii noi. Echipa FMS are peste 15 ani de experiență în facility management și asistența tehnică. Oferta de servicii tehnice a companiei include: întreținerea tehnică a clădirilor, monitorizarea și tratarea apei în circuite închise, gestionarea și eficiența energetică, întreținerea și lucrările electrice. Compania oferă, de asemenea, servicii non-tehnice cum ar fi curățarea, îndepărtarea zăpezii, DDD, amenajarea și administrarea teritoriului. Aflați mai multe despre noi pe: www.tfms.ro.

Material de opinie semnat de
  • yass

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.