2019.11.18 Blog

Concert extraordinar de colinde românești și internaționale

DeBizz Magazine, unica publicație de business bilingvă germano-română, organizează în dată de 17 decembrie 2019, începând cu ora 18:30 la Atheneul Român, a-IV-a ediție a galei DeBizz Awards, care aduce recunoaștere eforturilor și implicării mediului de afaceri vorbitor de limba germană în dezvoltarea economiei locale.

DeBizz Awards recunoaște importantă investitorilor germani, austrieci și elvețieni pentru piață locală și propune parteneriate solide, construind o punte între comunitatea de afaceri vorbitoare de limba germană, mediul diplomatic și jucători marcanți ai mediului de afaceri autohton.

Anul acesta, Debizz Awards îmbrățișează un nou concept

Corul Filarmonicii „George Enescu” dirijat de maestrul Iosif Ion Prunner, va susține un concert extraordinar de colinde și cântece de Crăciun la Atheneul Român, în preambulul decernării premiilor Debizz.

Câștigurile obținute din vânzarea biletelor vor fi donate către Fundația Hospice Casă Speranței, pentru a sprijini eforturile lor de a îngrijii copii care suferă de boli terminale.

Corul Filarmonicii „George Enescu” reprezintă, de mai bine de o jumătate de secol, al doilea pol muzical de anvergură al instituției muzicale bucureștene.

Când cele două ansambluri cânta împreună, parcă abia atunci acustică formidabilă a Atheneului prinde viață, amplificând și rotunjind sonorități strălucitoare, vaste, pe cât de copleșitoare, pe atât de entuziasmante.

În astfel de momente se poate vorbi de ceea ce se numește un „spectacol total”.

AGENDA EVENIMENTULUI

18:30 – 19:30 Primirea invitaților – Moment Red Carpet Foaierul Atheneului Român

19:30 – 19:40 Discurs de întâmpinare

19:40 – 20:10 Concert Colinde Românești

20:10 – 20:40 Decernarea Premiilor Debizz

20:40 – 21:10 Concert Colinde Germane

21:10 – 21:15 Discurs de final

Biletele pot fi achiziționate accesând link-ul: www.eventim.ro

Mai multe detalii despre eveniment puteți găși pe site-ul www.debizz.ro la rubrica Evenimente DeBizz, cât și pe paginile de Facebook / Linkedin ale DeBizz Magazine.

DeBizz Magazine este unică publicație de business germano-română din România, având un tiraj de 5.000 exemplare/ediție. Revista se adresează în principal factorilor de decizie (CEO, CFO, Executives) din cadrul companiilor vorbitoare de limba germană (și nu numai) din România, fiind distribuită atât în majoritatea hotelurilor de 4* și 5* la nivel local și național, cât și în Business Louge-urile marilor aeroporturi din țară (București, Cluj, Timișoara, Sibiu).

De asemenea, revista se găsește în format tipărit în ambasade / secții comerciale / camere de comerț și industrie ale unor state partenere (și la evenimentele organizate de aceste instituții), cât și în format electronic pe toate cursele Tarom, Austrian Airlines, Swiss Airlines și Lufthansa.

 

Material de opinie semnat de
  • yass

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.