Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Romania: Destination of choice for British investment

Baker Tilly România în parteneriat cu BusinessMark Event Management si Camera de Comerţ şi Industrie Bilaterală România-Marea Britanie (BRCC) prezintă conferința ,,Romania: Destination of choice for British investment”, eveniment ce va avea loc în data de 30 septembrie, la Hotel Hilton Bucureşti.

Conferinţa îşi propune să contribuie la promovarea oportunităților investiționale pe care România le oferă atât investitorilor locali, cât și celor străini.

Evenimentul va reuni părțile interesate, care au un interes special față de investiții, companii românești cu interese în Marea Britanie, directori importanți ai unor organizații din Marea Britanie și România, din diverse sectoare industriale și reprezentanți guvernamentali oficiali din ambele țări.

Conferința va răspunde la întrebări importante care există în mințile investitorilor, încercând să furnizeze sugestii, opțiuni și strategii disponibile. Pentru a ajuta România să atragă atenția investitorilor, trebuie să căutăm și să adoptăm o nouă perspectivă asupra ofertelor și oportunităților investiționale. În acest scop, conferința intenționează să provoace discuții și reflecții asupra problemelor de afaceri existente, în raport cu mediul macroeconomic și oportunitățile investiționale.

Schimbul de idei și dialogul care se vor crea pe durata conferinței cu privire la practicile concrete necesare intensificării interacțiunilor de afaceri va constitui punctul de plecare pentru viitoare planuri de acțiune.

 


 

Detaliile evenimentului

  • Ora și data începerii: 30.09.2015 - 09:30
  • Ora și data final: 30.09.2015 - 13:30
  • Locatie:
  • Domeniu: Event Management
  • Adresă eveniment:
Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.