2014.04.16 Blog

Leadership Concert, evenimentul de leadership al anului, trece la un nou nivel: The Orchestra Experience

Cea de-a doua ediţie a Galei Leadership Concert, concept lansat în premieră în România în primăvara anului trecut, va avea loc pe 26 mai a.c, la Ateneul Român, din București.

Primul regal de artă şi leadership din țara noastră a reunit peste 700 de reprezentanţi ai mediului de afaceri din România şi a venit în întâmpinarea nevoii companiilor de a avea echipe implicate şi aliniate strategic, capabile să depăşească provocările actuale din mediul de afaceri şi să obţină un succes răsunător în domeniul din care fac parte.

Anul acesta conceptul va fi dus la un nou nivel prin organizarea unui eveniment grandios ce va face o paralelă între principiile de leadership organizaţional în lumea afacerilor şi în viaţa socială, cu cele ale armoniei şi performanţei unei orchestre. Paradigma muzicală asupra căreia se concentrează ”Leadership Concert – The Orchestra Experience” își propune să ilustreze conexiunea dintre o orchestră și o companie, dezvăluind principii de coordonare, colaborare, înțelegere, spirit de echipă și leadership. Participanții vor fi invitați să observe în timp real modul în care acțiunile dirijorului influențează acțiunile membrilor orchestrei și, implicit, rezultatul final.

La fel ca la ediţia trecută discursurile vor fi susţinute de lideri de top din afaceri, din mediul social şi artă, printre care Prințesa Marina Sturdza, Florin Talpeş (CEO Bitdefender) şi Sergiu Oprescu (Preşedintele Executiv al Alpha Bank România), invitaţi speciali care vor împărtăşi auditoriului viziunea lor asupra elementelor definitorii în desăvârşirea unui adevărat lider şi factorii cheie în motivarea echipelor în vederea atingerii unor performanţe de excepţie. Fiecare moment va fi acompaniat de un moment artistic care va exemplifica trăsătura de leadership reflectată în discurs.

Pe lângă prezenţa liderilor de top din România ce vor urca pe scena Ateneului, pe 26 mai ne vom bucura și de participarea unui keynote speaker strain in persoana lui Conor Neill, profesor de Leadership in Comunicare in cadrul IESE Business School ce va avea o intervenţie structurata drept o simfonie a colaborarii, conectând exerciţiile muzicale de principiile de business, precum: comunicare, strategie, business plan, alocarea de resurse şi delegarea de sarcini.

“Leadership Concert.” va avea loc pe data de 26 mai 2014, la Ateneul Român din București, începând cu ora 17:30. Evenimentul este structurat în 2 părţi a câte 90 de minute fiecare, după terminarea spectacolului toţi cei prezenţi putând participa un cocktail de networking.

Accesul la eveniment se va face exlusiv pe bază de bilete, acestea putând fi rezervate pe site-ul evenimentului www.leadershipconcert.ro.  Până la data de 9 mai, biletele sunt puse în vânzare la un tarif promoţional de înscriere timpurie, începând de la 110 de Euro plus TVA, după aceata data intrând în vigoare preţul standard al biletelor.

La fel ca şi anul trecut, Leadership Concert are şi o misiune socială întrucât susţine programele care au ca scop direct îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă pentru copii şi persoanele defavorizate, 10% din veniturile din vânzări urmând să fie donate pentru sprijinirea unor astfel de cauze.

Leadership Concert este un eveniment marca Leadership Events organizat în parteneriat cu Business Mark, oferit de Expense Reduction Analysts şi susţinut de BMW Group România și DC Tax.

Evenimentul este organizat cu sprijinul: Zennoni, Asociaţia Absolvenţilor INSEAD din România, IE Club România, ASEBUSS, ExecEdu,  European Professional Women Network și World Class.

Pentru detalii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati la office@business-mark.ro

 

 

Material de opinie semnat de
  • yass

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.