2015.11.25 Blog

RAREŞ FLOREA la BusinessMark, ACCELERATE. Sales Conference ediţia a III-a

„Clienții devin din ce in ce mai avizați. Dacă un client, in trecut, nu se aștepta la servicii atât de multe, iar accentul pe preț era un pic mai mare, clientul se confruntă din ce in ce mai mult cu un aflux de informații, atunci clientul are niște așteptări mult mai mari versus acum 4-5 ani.”

RAREŞ FLOREA, CEE Commercial Manager, Vector Watch

Cu aproape zece ani experiență în industria de servicii financiare, retail, online marketing și comerț online, Rareș Florea deține funcția de Director Comercial în cadrul Vector Watch pentru Europa Centrală și de Est.

 Absolvent al Universității București, Facultatea de Administrație Publică, Rareș a intrat în contact cu mediul de afaceri internațional încă de la primul loc de muncă, gestionând pentru echipele din care a făcut parte relația comercială cu parteneri strategici din Europa Centrală și de Vest.

Și-a consolidat ascensiunea profesională ocupând poziții cheie în cadrul mai multor companii de top precum Bancpost sau Groupon România, supervizând relația de business cu partenerii internaționali. În 2012, s-a alăturat Upstream, unul dintre principalii furnizori de soluții de mobile marketing cu o prezență puternică în peste 40 de țări, în calitate de Director de Achiziții. Între anii 2012-2015, Rareș Florea a ocupat poziția de Online Sales Manager în cadrul PayU România, cel mai important procesator de plăți online din România.

Din iunie 2015, Rareș s-a alăturat Vector Watch, fiind responsabil cu performanța comercială a companiei în România și Europa Centrală și de Sud-Est, supervizând totodată și implementarea activitățior de marketing și de vânzări ale companiei.

Material de opinie semnat de
  • yass

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.