2016.06.21 Blog

Reprezentantii Ericsson, Servier Pharma si Novotel au castigat trofeele Corporate Tennis Open

BusinessMark a organizat pe 11-12, 18-19 iunie la Club Daimon din Bucuresti, cea de a doua editie a Corporate Tennis Open.

La turneu au participat peste 40 de jucatori reprezentand: Bancpost, Ericsson, Servier Pharma, Genpact, Schneider Electric, EY Romania, Novotel, Red Bull, Frisomat, Deloitte Romania, Chiuariu & Asociatii,, Klarmedia si Heineken.

Corporate Tennis Open a inclus patru probe: echipe, simplu feminin, simplu masculin si dublu.

Team Corporate Tennis Open

Proba a aliniat la start zece echipe, impartite in doua grupe a cate cinci echipe. Bancpost 1, Ericsson, Bancpost 3 si Novotel au obtinut caliificarea in semifinale. In prima semifinala Ericsson a castigat cu 2-1 intalnirea cu Bancpost 3, iar in a doua semifinala, dupa un meci foarte disputat, Bancpost 1 s-a impus cu 2-1 in fata echipei Novotel, dupa un super tie-break decis cu 10-8 in meciul decisiv de dublu.

Trofeul “Team Corporate Tennis Open” a fost adjudecat de Ericsson, care a castigat finala disputata cu echipa Bancpost, scor 2-1. In primul meci de simplu, Victor Ilie (Ericsson) a trecut cu 6-3, 6-2 de Flavius Ulici (Bancpost), iar in al doilea meci, Nicusor Stefan (Banspost) a dispus cu 6-2, 6-2 de Iuliu Marchianu. In meciul decisiv, disputat la dublu, perechea formata din Victor Ilie si Iuliu Marchianu au castigat cu 7-5, 6-3 in fata lui Flavius Ulici si a lui Nicusor Stefan si au intrat in posesia trofeului.

DSC_7623        vSSD

 

Echipa Ericsson a fost formata din Camelia Serbanescu, Victor Ilie, Iuliu Marchianu si Razvan Dumitru, iar din echipa Bancpost au facut parte Georgios Kefalas, Nicusor Stefan, Flavius Ulici si Andrei Badaluta.

Single Corporate Tennis Open

Proba masculina de simplu a avut in concurs 22 de jucatori, impartiti in faza preliminara in sapte grupe. In sferturile de finala au obtinut calificarea: Radu Rosca (Red Bull), Victor Ilie (Ericsson), Andrei-Eugen Baboi (Bancpost), Riad Mekri (Schneider Electric), Av. George Coca, Gabriel Chifor (Eurolife ERB – Bancpost), Nicusor Stefan (Bancpost) si Radu Dumitriu (Genpact). In prima semifinala Radu Rosca (Red Bull) a dispus de Gabriel Chifor (Eurolife ERB – Bancpost) cu 6-3, 6-4, iar in al doilea meci al semifinalelor Victor Ilie (Ericsson) a trecut cu 6-0, 6-2 de Nicusor Stefan (Bancpost).

DSC_7841         red bull

 

Trofeul “Single Corporate Tennis Open” al probei masculine a fost castigat de Victor Ilie. Reprezentantul companiei Ericsson a revenit in meci dupa ce a pierdut primul set si s-a impus la final cu 2-6, 6-1, 10-7 in fata lui Radu Rosca (Red Bull).

 

DSC_7462       13521061_10153815210537807_704732429_n

Castigatoarea probei feminine de simplu este Raluca Olteanu-Niculcea (Servier Pharma) care s-a impus in finala in meciul disputat cu reprezentanta Ericsson, Camelia Serbanescu, scor 6-4, 6-2.

 

dsc         DSC_1594

Locul trei a fost ocupat de Roxana Nastase (Genpact), iar pe patru s-a clasat Ana Schiopu (Eurobank Property Services – Bancpost).

Double Corporate Tennis Open

Trofeul a fost adjudecat de perechea formata din Remus Marius Titilina si Marian Daniel Barbulescu (Novotel) care a trecut in finala de dublul Bancpost, format din Bogdan Anghel si Radu Petrescu, scor 6-2, 6-2. In semifinale reprezentantii Novotel au dispus de Oana Croitoru si Adrian Trancu de la Genpact, iar reprezentantii Bancpost i-au invins pe colegii lor, Nicusor Stefan si Flavius Ulici.

DSC_7047        banc p mic

 

Partenerii evenimentului au fost: MedlifeCiuc PremiumIsostar RomaniaAQUA Carpatica, Tennis Revolution, Redis NutritieGraphtec DesignAlproFruteria si Klarmedia.

Corporate Tennis Open a avut drept parteneri media: Doar Tenis, Sport Clasic.ro, Tenis de camp.ro, Open Tenis, Sport Inclusive, Tikitaka.roFinzoom, Legal Marketing, Jurnalul de afaceri, PromoafaceriBusiness Editors, Avocatura.com, Economic ZOOM, Business24, Ziare.com, Calendar evenimente, Chalbert, Transilvania Business, Debizz, Administratie.ro, Roportal.ro, MLM News, Revista Valoarea, Bucuresteni.ro, Manager Express, Economia Online, Think Business, Antreprenor in Romania, Rabbit Media si Plan de afacere.ro.

Material de opinie semnat de
  • yass

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.