2015.11.23 Blog

Roxana Memetea la BusinessMark, ACCELERATE. Sales Conference ediţia a III-a

„Personal branding-ul este un instrument foarte important și este un instrument de comunicare, care te ajută să vinzi ceva despre tine și care te ajuta cumva să obții ceea ce iți dorești prin crearea unor percepții despre tine. „

ROXANA MEMETEA, managing partner, DDB Romania

 Energie, iniţiativă, spirit de echipă şi loialitate sunt caracteristicile definitorii ale Roxanei Memetea, Managing Partner al DDB Romania. Aceste criterii le regasim în caracterul inovativ şi in succesul proiectelor strategice al căror promotor este în cadrul agenţiei.

Parcursul său profesional în industria publicităţii este solid şi presărat cu numeroase realizări, începându-şi activitatea în acest domeniu încă din 1998. În prezent are peste 12 ani de experienţă în top management, pe parcursul cărora a gestionat business-uri cu cifre de afaceri importante. Spiritul de lider, pro-activitatea şi creativitatea de care dă dovadă Roxana Memetea sunt calităţile care au făcut ca la vârsta de numai 25 de ani să devină unul dintre cei mai tineri Managing Director din România, în cadrul agenţiei Ogilvy&Mather România.

Ogilvy&Mather România, Brau Union România (Heineken), Brandstalk Advertising, DDB Romania sunt companiile în care Roxana s-a dezvoltat profesional şi şi-a pus amprenta prin activităţile meritorii derulate pentru dezvoltarea echipelor, stabilirea strategiei şi implementarea campaniilor de comunicare.

Aşadar, prezenţa sa în topul celor mai buni tineri manageri pentru anul 2009, editat de revista de afaceri Business Magazin este încă o certificare a muncii valoroase, pasiunii şi implicării de care Roxana dă dovadă.

Material de opinie semnat de
  • yass

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.