2018.09.06 Blog

[Speaker @BusinessMark] GUNITA KULIKOVSKA, Founder & CEO, VIVIDLY vine la Business Challenge!

Vrei să știi mai multe despre speakerii care dau curs invitațiilor noastre la evenimentele BusinessMark? Te lăsăm să-i descoperi și să le descoperi perspectivele din domeniile din care fac parte până îi vedea LIVE la conferințele noastre. Cum?

Short questions – short answers! Spargem gheața chiar cu unul dintre invitații speciali: GUNITA KULIKOVSKA, Founder & CEO, VIVIDLY alături de care ne vedem la Business Challenge!

  • Care crezi că e drive-ul liderilor când vine vorba de a alege calea antreprenoriatului și totodată, de a își menține entuziasmul în tot acest parcurs?

Orice responsabilitate de lider – fie că vorbim de antreprenoriat sau un loc de muncă – necesită o persoană care gândește în termeni de ‘acțiune’. Abilitatea de a acționa conform planului sau ideii determină drive-ul unui lider în mod natural. Aceștia se străduiesc să găsească fel de fel de soluții și „scurtături” inteligente. E important să aibă în minte o întrebare constantă – “Cum pot să îmbunătățesc, cum pot să eficientizez?”. E o stare de spirit, mai degrabă, în fiecare aspect al vieții, care menține entuziasmul în tot parcursul unui antreprenor.

  • Cum percepe societatea de azi inovația în IMM-uri sau start-upuri?

Cred că inovația în ceea ce privește tehnologia și ecosistemul inovator se dezvoltă mult mai rapid decât progresul actual al societății. Cu alte cuvinte, cred că există un decalaj tot mai mare între societate și inovare. Cred că ne confruntăm cu o provocare mare în a putea adapta procesul de inovare în societate, precum și capacitatea noastră de progres în acest sens. Start-upurile, IMM-urile și entitățile guvernamentale ar trebui să investească mai mult în procesul de inovare socială .

Ne întâlnim cu Gunita Kulikovska la Business Challege pe 27 septembrie la Business Challenge! Ce întrebări ai vrea să îi pui?

 

Material de opinie semnat de
  • yass

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.