2016.02.29 Blog

Speakerii de la HR Business Strategist despre strategii și beneficii în zona de HR

[highlight background=”RED” color=”WHITE”] ZIUA 1[/highlight]

 

“În sport toți acei membrii ai echipei sunt uniți de o dorință interioară de a face ceva, în timp ce în busoness, cumva noi încercăm să-i motivam din exterior.”

ANA LUCA, Chief Operating Officer, Wise Finance Solutions

Ana Luca este specializată în domeniul consultanței financiare pentru obținerea finanțărilor nerambursabile, cu accent pe fonduri europene și guvernamentale. Ea activează de 7 ani în domeniu, având un portofoliu vast și variat de proiecte și investiții de succes.

În prezent, în calitate de COO, reprezintă compania Wise Finance Solutions, fiind responsabilă pentru dezvoltarea portofoliului de clienți majori: crearea și menținerea relațiilor cu entități și companii naționale și internaționale precum și configurarea unor soluții optime de finanțare a proiectelor acestora.

Înainte de a se specializa în domeniul consultanței financiare, Ana a practicat sport de performanță, timp de 14 ani.

 

Davia Argeșanu ne vorbește despre cea mai importantă strategie de HR pe care a implemetntat-o intr-o companie.

DAVIA ARGESANU, Managing Partner, EPIC Business Human Strategy

Davia Argesanu a fondat in urma cu 5 ani EPIC Business Human Strategy, companie de consultanta in resurse umane. Davia a devenit antreprenor dupa mai bine de 10 ani in pozitii de management al functiunii de resurse umane, avand o intelegere de business cuprinzatoare a unor industrii si medii organizationale variate (multinational, startups, antreprenorial).

Ca responsabila de strategia de resurse umane in organizatii diverse, Davia a cautat parteneri care sa inteleaga business-ul in care activa sau sa-l invete rapid, sa aiba capacitatea de a intelege si cunoasterea de a rezolva situatii de resurse umane in contextul dat, sa vina cu idei noi si solutii diferite, sa gandeasca ce inseamna implementarea lor rapida si eficienta, sa aiba consultanti competenti, disponibili si implicati. EPIC Business Human Strategy exista pentru a aduce toate aceste lucruri la realitate. Cautam, in fiecare zi, sa muncim in acest fel pentru clientii nostri, oameni si organizatii.

“Ceea ce încercam noi să facem in cadrul ZITEC este să încurajăm colegii să vină cu idei, să se implice și să-și pună în alicare propiile idei prin organizarea de evenimente și activitați extra-job.”

FLORENTINA GREGER, Head of Human Resources, Zitec

Florentina are o experienţă de peste 8 ani în domeniul resurselor umane dintre care 6 ani în industria software în cadrul Zitec. A dezvoltat departamentul de HR din cadrul Zitec, a asistat compania în procesul de creştere şi a oferit suport în consolidarea echipei.

STELIAN BOGZA, Commerciar Director & Co-Founder, BenefitOnline.ro

“Un aspect al beneficiilor cătere angajați ar fi să fie și benefice fiscal. Sunt destul de multe beneficii care pot ajuta compania să facă niște economii din această perspectivă și sunt destul de multe beneficii în această zonă.”

 

[highlight background=”RED” color=”WHITE”] ZIUA 2[/highlight]

 

ANDREEA MIHNEA, HR Director, EY România

 Andreea are o experienta de peste 15 ani in resurse umane in organizatii si industrii diferite: IT, Consultanta, Head-hunting, Financial services, Professional Services. Provocarile si satisfactiile cele mai valoroase au venit din implicarea in structuri in plina formare sau transformare: deschiderea si bazele centrului de nearshoring  al IBM, Global Delivery Center SEE,  asumarea rolului de HR BC regional in IBM Software Group ca CEE Talent leader, dezvoltarea structurii organizationale in Paypoint in perioada de transformare intr-o organizatie pionier in piata romaneasca pe categoria sa de servicii. De doi ani conduce echipa de resurse umane a firmei de audit si consultanta Ernst & Young cu misiunea de a construi o cultura organizationala si un brand de angajator care sa diferentieze business-ul prin talent si leadership in piata din Romania. Anul acesta EY a devenit numarul 1 ca brand de angajator in serviciile profesionale.

 

IOANA TETELEA, Managing Partner, Invisible Nature

Licentiata in comunicare si relatii publice si cu un master in dezvoltare durabila la Universitatea din Exeter (UK), Ioana a acumulat in ultimii 10 ani o experienta bogata in domeniul responsabilitatii corporative si al comunicarii pe teme de sustenabilitate si mediu. Printre ariile sale de expertiza se numara: sustenabilitatea in HR, stakeholder engagement, dezvoltarea de strategii si rapoarte de sustenabilitate, programe de employee engagement (ex: Green Office).

 Ioana a lucrat 6 ani in cadrul organizatiei internationale de mediu WWF (World Wide Fund for Nature), unde a fost responsabila cu dezvoltarea parteneriatelor cu sectorul de afaceri si crearea de programe si instrumente menite sa ajute companiile sa devina mai responsabile.

Din septembrie 2014, este Managing Partner in cadrul Invisible Nature, firma de consultanta ce ofera solutii inovative si integrate in domeniul sustenabilitatii corporative si al mediului si conservarii naturii.  Totodata, viziunea Invisible Nature este de a face rolul naturii vizibil in vietile oamenilor si in societate.

 Motto: “Study nature, love nature, stay close to nature. It will never fail you.” (Frank Lloyd Wright)

 

FLORIN SPĂTARU, HR & Corporate Affairs Director, Damen Shipyards Galaţi

 

Material de opinie semnat de
  • yass

Copyright BusinessMark. Toate drepturile rezervate.